• Bij afhalen in Ridderkerk geen verzendkosten
  • Verzending binnen 2 werkdagen

Ambassadeurs

PALDEN SCHOONEMAN /  WESTERN REINING

Na een paar maanden gebruik gemaakt te hebben van dit nieuwe product, ExcelEQ ProElite, kan ik met zekerheid zeggen dat er niks beter is voor mijn sportpaarden bij Dmi-Sporthorses.

De paarden kregen al het beste van het beste bij ons natuurlijk maar dit maakt het toch net even af! De paarden glimmen en hebben nog nooit zo mooi in hun vacht gezeten zoals nu!

Merk dat de paarden beter presteren en meer spiermassa krijgen, iedere maand zie je ze groeien.

 

Kan iedereen aanraden om dit product te gebruiken.

 

RENSKE KROEZE /  EVENTING

Ik ben benaderd door Hoof en Paw om hun producten uit te proberen op mijn wedstrijdpaard en toekomstige wedstrijdpaarden in opleiding. Nu heb ik een heel  team bestaande uit een  fysiotherapeut, dierenars, hoefsmid én masseur om mij heen verzameld om mijn paarden op en top voor te bereiden op hun taak in de topsport.

En soms komt het dan toch voor dat ik net een paard niet geheel topfit heb staan en zodoende wilde ik de ExcelEQ olie wel eens proberen omdat vooral de 100% natuurlijke ingrediënten en het onderzoeksteam van ExcelEQ mij wel aanstaan.

Ik kan alleen maar tevreden zijn over de werking van de olie, bij de één slaat het meer aan dan bij de ander maar over het algemeen ben ik tevreden. De jonge paarden hebben meer kracht, betere bespiering en meer uithoudingsvermogen. Glanzende vachten hadden ze al, dus daar zie ik niet specifiek een verschil in.

 

PETRA VAN EDE /  WESTERN REINING

 

SELECT STABLE /  DRAVERIJ