• Bij afhalen in Ridderkerk geen verzendkosten
  • Verzending binnen 2 werkdagen

Ervaringen van klanten

Lisanne Nouwen ; ik gebruik nu ongeveer bijna 2 maanden het supplement Excel EQ Pro Elite. Ondanks dat Rikky 2 maanden alleen maar heeft gestapt wegens een blessure zie je geen verschil in zijn bespiering en ziet hij er nog top fit uit! Ondanks zijn leeftijd van ondertussen 21 jaar  en hij cushing heeft, glanst zijn vacht mooi en verhaart hij super goed!

Ik heb dit supplement aangeschaft omdat het de spieropbouw stimuleert en de spieren sneller herstelt na een training en daarnaast werkt het ook ontstekingsremmend.

Ik wil Ellen de Looze bedanken voor het aanbieden en de fijne informatie over het supplement! Ik ben erg benieuwd naar de rest van de supplementen die er nog zijn en mijn paard kunnen gaan ondersteunen! Ik was in het begin best sceptisch maar nu ben ik er erg tevreden over en ga er ook zeker mee door!

Voor interesse en meer informatie kunt u terecht bij Ellen of op de Facebook pagina EQ Excel BeNeLux / Hoof & Paw supplements.

Sandra Francotte ; ongeveer een maand geleden ben ik gestart met het geven van Doxel senior aan mijn 10-jarige labrador. Hij was namelijk wat stijf en liep vaak te hinken, meestal na langere wandelingen of na rondrennen in de tuin. Ik geef elke dag 15ml over de brokken.
Nu is hij veel actiever, loopt weer door tijdens wandelingen en heeft daar achteraf dan ook geen last meer van.

Aan mijn paarden geef ik sinds mei 2018 de ExcelEQ in combinatie met Carli Wafer. De paarden eten het graag en zitten beter in hun vacht. De hoeven van mijn merrie groeien veel beter! De hoefsmid is blij dat hij nu om de 8 weken ipv 12 weken mag komen 😜 Verder hadden zij niet echt specifieke klachten, waardoor het moeilijk te zeggen is, of er iets veranderd is. Mijn nukkige merrie is misschien iets minder nukkig, maar dat verschilt per dag 😜
Door Carli Wafer wordt het bijgeven van de olie aangeraden, aangezien paarden door de Carli Wafer alleen te weinig vitamines/mineralen binnenkrijgen.