• Bij afhalen in Ridderkerk geen verzendkosten
  • Verzending binnen 2 werkdagen

Hoe het begon.....

 

Vanuit mijn passie voor paarden en het fokken van honden, ben ik altijd geïnteresseerd geweest in een goede voeding zonder melasse en toegevoegde kleur- en smaakstoffen.

 

Na de aankoop van mijn Amerikaanse Paint Horse, McFlurry, kwam ik erachter dat zij leed aan 2 genetische spierziektes t.w. PSSM1 en HYPP. Bij een teveel aan suikers in haar dieet zou zij chronisch spierbevangen zijn (PSSM1) en een teveel aan Kalium zou een epileptische aanval kunnen uitlokken of zelfs een hartaanval (HYPP).

 

Door deze aandoeningen, nu 5 jaar geleden, ben ik diep in het oerwoud van supplementen en voeding gedoken om haar met een juist voermanagement weer op de rit te krijgen. Een ware kruistocht is dit geworden maar wel eentje dat mij uiteindelijk op het pad van de op deze website ondergebrachte producten én ondernemerschap heeft gebracht.

 

Om heel kort door de bocht te gaan, een overzicht van de producten en wat zij kunnen betekenen voor uw dierbare viervoeter(s) :

 

- Comfort Gut : zorgt voor herstel van de darmwerking bij paarden

- Ecohoof Equine : zorgt voor genezing van bacteriële infecties aan huid en hoef

- Excel EQ : zorgt voor algehele gezondheid, vitaliteit, maagbescherming en prestatie

- Excel K9 / Doxel : zorgt voor een boost van de algehele gezondheid, vitaliteit en hondenvacht

- Naturally White : zeep voor wanneer wit écht wit moet zijn, antibacterieel, huid

                                   ondersteunend voor zowel paard als hond

 

De producten die door Hoof&Paw op deze website worden aangeboden zijn volledig 100% biologisch en natuurlijk en daarnaast, indien van toepassing, óók zonder melasse.